Luminos plasirao na tržište nove LED sijalice koje dodatno štede energiju

Luminos d.o.o. ponudila je tržištu novi Luminos premium LED korn LKH-10 koji je u ovom trenutku najbrža, najpovoljnija i najjeftinija kvalitetna opcija zamjene postojećih sijalica u halama, skladištima, i drugim velikim objektima.

LED korn LKH-10 odlična je zamjena za postojeće živine sijalice 250W i 400W, metalhalogene 150W i 250W i natrijumove 150W i 250W. Garancija na proizvod je pet godina, a efikasnost čak i do 140lm/W.

Novitet je da svaki LED korn ima opciju dodatnog senzora za smart sistem kako bi se još više povećala ušteda električne energije.

Luminos je domaća kompanija koja u svom portfoliu ima na desetine proizvoda, razvijenih u vlastitoj laboratoriji i to kao dva posebna visokokvalitetna brenda, Luminos premium i Luminos ambienta. Luminos ambienta je bh. proizvod evropskog kvaliteta, namijenjen za opremanje stanova, kuća i ureda; dok je Luminos premium proizvod namijenjen za industrijsku, tunelsku, dekorativnu, reflektorsku, unutrašnju i uličnu rasvjetu.

Luminos proizvodi dostupni su na tržištu širom BiH i to u trgovinama: Penny plus, Invel, Elsa Trade, Elektro Sen, Bingo Merkur, Schachmayer, Export-Import Zijadić, Senigor, Adazal, Gradur TGI, Dema&S, Elektro Centar Čitluk u Sarajevu; zatim, Hodžex u Ilijašu, IGM u Visokom, te Almy i Primolux u Zenici, TSP i Dallas u Žepču, Mepromex u Zavidovićima, Tep Light u Tuzli, Eurodelux u Lukavcu, Monti u Zvorniku, Ars-Komerc-R u Olovu, Prodex u Modriči, FIV u Jajcu, TR Omegau Mrkonjić Gradu, Suljo t.r. u Ključu, Maja Commerce u Cazinu, zatim Elnos u Doboju, Bijeljini, Prijedoru, Istočnom Novom Sarajevu, XT Computers u Busovači, Nina tr. u Kiseljaku, Termoaqua u Bugojnu, Lepi I MBH-Prom u Konjicu, Copex i Dema&S u Mostaru, Elektrocentar Čitluk u Čitluku, te Fortex u Goraždu.

Naši zadovoljni klijenti

Članovi Luminos porodice sretnih klijenata su HIFA benzinkse pumpe, ArcelorMittal Zenica, Fabrika Cementa Lukavac, Importanne tržni centar Sarajevo, Union banka Sarajevo, Termoelektrana Tuzla, Pirnar d.o.o. Bosanski Petrovac, Hotel Hills Sarajevo, i mnogi drugi.


Postanite i Vi članom naše porodice!

KONTAKTIRAJTE NAS