Ko/šta je Luminos?

Luminos d.o.o. je bosanskohercegovačka kompanija, specijalizirana za proizvodnju i prodaju LED rasvjete širokog asortimana, a svoj proizvodni pogon otvorila je u Binježevu.

U radu do sada, uspješno je izgradila dva brenda, čiji je isključivi vlasnik, i to brend "Luminos premium" kojim pokriva asortiman ulične/javne rasvjete, industrijske rasvjete, rasvjete za sportske dvorane, sportske terene na otvorenom, trgovačke centre i urede, dok sa brendom "Luminos ambienta" osvjetljava unutarnje ambijentalne prostore.

Svi proizvodi pod brendom “Luminos premium” imaju minimalnu garanciju od 5 godina i očekivani životni vijek duži od 100 000 radnih sati. Proizvodi su načinjeni od vrhunskih komponenti poznatih svjetskih proizvođača, sa maksimalnim zaštitama od svih vanjskih uticaja. Sve performanse proizvoda ispitane su u vlastitim laboratorijama, a potvrđene certifikatima priznatih institucija.

Proizvodi iz brenda "Luminos Ambienta" su također razvijeni u Bosni i Hercegovini i načinjeni samo od vrhunskih komponenti. Kvalitetu svih proizvoda brenda "Luminos Ambienta" potvrđuje garancija od tri godine. Nudi se asortiman od 18 vrsta ambijentalnih LED Panela opsega snaga od 3(W) do 24(W), kvadratnog i okruglog kućišta, ugradne i nadgradne izvedbe. Sa ovim proizvodima ste sigurni da su uvijek dostupni na lageru, da vam je stručno osoblje proizvodne jedinice na raspolaganju za svaki upit, reklamaciju ili servis, a da cijena proizvoda ostaje u potpunosti konkurentna i prilagođena potrebama potrošača.

Kompanija Luminos d.o.o. nastoji na tržištu Bosne i Hercegovine, a i u okruženju, pozicionirati brendove "Luminos premium" i "Luminos ambienta" kao vrhunske proizvode. Pored dugogodišnje garancije nudi Vam kvalitetnu isporuku, srvisiranje, profesionalnu prijeprodajnu i postprodajnu uslugu. Kako bi unaprijedila svoje psolovanje, kompanija Luminos d.o.o. usvojila je standard ISO 9001:2015, a certifikaciju je proveo TÜV Rheinland Cert GmbH.

Nadamo se da ćete Luminos prepoznati kao ozbiljnog partnera u ovoj oblasti i pružiti šansu da Vam se predloži najbolje rješenje za osvjetljenje vaših prostora.

Srdačno,
Luminos tim

Misija

Naša misija je da vam ponudimo visokokvalitetan, tehnološki sofisticiran proizvod koji će zadovoljiti sve potrebe, a i standarde koji se podrazumijevaju u oblasti javne rasvjete, rasvjete u industriji, sportskim terenima, trgovačkim centrima, ugostiteljskim radnjama, uredima, itd.

Naši zadovoljni klijenti

Članovi Luminos porodice sretnih klijenata su HIFA benzinkse pumpe, ArcelorMittal Zenica, Fabrika Cementa Lukavac, Importanne tržni centar Sarajevo, Union banka Sarajevo, Termoelektrana Tuzla, Pirnar d.o.o. Bosanski Petrovac, Hotel Hills Sarajevo, i mnogi drugi.


Postanite i Vi članom naše porodice!

KONTAKTIRAJTE NAS