Ko/šta je Luminos?

Luminos d.o.o. je bosanskohercegovačka kompanija, specijalizirana za prodaju proizvoda LED rasvjete (ulične/javne rasvjete, industrijske rasvjete, rasvjete za sportske dvorane, sportske terene na otvorenom, trgovačke centre, urede itd.).

Mi smo partner i ekskluzivni zastupnik kompanije LED Vision d.o.o., koja je proizvođač 100% BiH branda “Luminos premium”. U saradnji sa našom partnerskom kompanijom nastojimo da na bh. tržištu, a i u okruženju, pozicioniramo naš brand “Luminos premium” kao vrhunski proizvod, sposoban da konkuriše bilo kojem svjetskom brandu u oblasti LED rasvjete. Svi proizvodi pod brandom “Luminos premium” imaju garanciju od 5 godina (što je u skladu sa evropskim direktivama za garancije za tehničke proizvode) i naši proizvodi imaju minimalni očekivani životni vijek od 100 000 radnih sati.

Nadamo se da ćete nas prepoznati kao ozbiljnog partnera u ovoj oblasti i da ćete nam pružiti šansu da vam predložimo najbolje rješenje za osvjetljenje vaših prostora.

Srdačno,
Luminos team

Misija

Naša misija je da vam ponudimo visokokvalitetan, tehnološki sofisticiran proizvod koji će zadovoljiti sve potrebe, a i standarde koji se podrazumijevaju u oblasti javne rasvjete, rasvjete u industriji, sportskim terenima, trgovačkim centrima, ugostiteljskim radnjama, uredima, itd.

Naši zadovoljni klijenti

Članovi Luminos porodice sretnih klijenata su HIFA benzinkse pumpe, ArcelorMittal Zenica, Fabrika Cementa Lukavac, Importanne tržni centar Sarajevo, Union banka Sarajevo, Termoelektrana Tuzla, Pirnar d.o.o. Bosanski Petrovac, Hotel Hills Sarajevo, i mnogi drugi.


Postanite i Vi članom naše porodice!

KONTAKTIRAJTE NAS